Αντίγραφα Τέχνης

Αντίγραφα Τέχνης

Τα αντίγραφα τέχνης VA-CO είναι ανατυπώσεις υψηλής ποιότητας.
Η γκάμα περικλείει πάνω από 10.000 θέματα, αντίγραφα γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών στο χώρο της τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στην ιστοσελίδα  παρουσιάζονται ενδεικτικά μερικά από αυτά. Οι συνδυασμοί κορνίζας με θέμα μπορούν να αλλάζουν. Επίσης, πωλούνται ξεχωριστά τα θέματα και ξεχωριστά οι κορνίζες σε πλαίσια ή ράβδους.

Καμβάδες (113)

Οι καμβάδες είναι ανατυπώσεις υψηλής ποιότητας σταθερής διάστασης, επεξεργασμένες πάνω στο μουσαμά και στο ξύλο (λαμινοποίηση).
Όπου είναι επιθυμητό και εφικτό γίνεται μια περαιτέρω χειροποίητη επεξεργασία με λάδι, για πιο ανάγλυφο αποτέλεσμα.

Καμβάδες

Abstract & Ethnic, People & Eros, Pop & op Art, Sea breeze, Flowers, Landscape, Klimt, Fashion, Decorative, Delis, Limited & Signed, Classical, Διάφορα, Children's World

Ελαιοτυπίες (79)

Οι ελαιοτυπίες είναι ανατυπώσεις υψηλής ποιότητας πάνω στο τελικό υλικό παρουσίασης, που συνήθως αυτό είναι ο ζωγραφικός μουσαμάς.
Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση των θεμάτων είναι U.V,
Τα λεγόμενα και «εξωτερικού χώρου» καθώς το προϊόν δεν επηρεάζεται από τις ακτίνες του ήλιου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο πίνακας να μένει χρωματικά αναλλοίωτος στο βάθος των χρόνων.
Τα θέματα, μπορούν να ανατυπωθούν σε όποια επιθυμητή διάσταση, διατηρώντας πάντα τις αναλογίες.
Επίσης, η εκτύπωση γίνεται  και σε άλλα υλικά εκτός του μουσαμά όπως: ύφασμα , αυτοκόλλητο, φωτογραφικό χαρτί και φυσικό χαρτί.

Ελαιοτυπίες

Contemporary, Special Themes, Photoart, Classical, Ελλήνων Ζωγράφων

Μινιατούρες - Δώρα (33)

Θέματα μίνι διαστάσεων ιδανικά για δώρα.

Μινιατούρες - Δώρα

BOX ΣΑΓΡΕ (4)

To BOX SAGRE, είναι μια χειροποίητη τεχνοτροπία που αντικαθιστά την κορνίζα δίνοντας μια νέα μοντέρνα παρουσίαση του πίνακα.
Εφαρμόζεται σε όλα τα θέματα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας.

BOX ΣΑΓΡΕ